Fizetési és szállítási módok

Az itt a honlapon megrendelt könyveket háromféleképpen lehet kifizetni:

- bankkártyával a megrendeléskor;

- előzetes átutalással - a könyve(ke)t csak akkor küldjük el, ha a vételár a bankszámlánkra megérkezett;

- postai utánvéttel - a könyv(ek)ért átvételkor kell fizetni.

A kosárban elhelyezett könyvek árához fizetéskor a rendszer hozzáadja a kiválasztott szállítási költségeket is.

A könyveket kérheti lakcímre (vagy munkahelyi címre), illetve FOXPOST csomagautomatába. Utóbbit jelenleg a megrendeléskor kell kiválasztani a Csomagautomaták - FOXPOST  oldalon, és szállítási címként meg is kell adni (telefonszámot és email-címet is kérünk hozzá). Az automatákból történő átvétel nagyon egyszerű, továbbá éjjel-nappal lehetséges, és a házhoz szállításhoz képest olcsó is (900- Ft)

A megrendelt könyveket 2 munkanapon belül feladjuk (az átutalással rendelt könyvek esetében a vételár megérkezését követően 2 munkanapon belül). A 17 óra után rögzítésre kerülő megrendelés ebből a szempontból másnapi megrendelésnek számít. 

A bankkártyás és átutalásos fizetés esetén azokat a megrendeléseket, ahol 48 órán belül nem történik meg a tényleges kifizetés, töröljük. Természetesen ezeket a megrendeléseket a vásárlók újra rögzíthetik, de a függőben maradt rendeléseket a 48 óra elteltével nem tudjuk fenntartani.   

A könyvek házhoz történő kiszállítása a Magyar Posta közreműködésével történik. A jelenlegi postai szabályozás szerint 1 db könyvet el tudunk küldeni ajánlott levélben (850- Ft postaköltség), de 2 db-ot (vagy többet) már csak csomagban (1700- Ft postaköltség). A csomag ára több példány megrendelése esetén sem változik (pontosabban a nagyobb példányszám esetén az árkülönbözetet átvállaljuk). 

Példányszámtól független az utánvét postaköltsége: 2000- Ft.

Intézményeknek illetve visszatérő vásárlóinknak lehetősége van az utólagos átutalásra is, de ezt az igényt emailen vagy telefonon jelezni kell, a honlapon nem szerepel ez a fizetési mód. 

Bármilyen egyéb kérés vagy probléma esetén (például ha bizonyos időpont után kéri a szállítást) írjon emailt az info@imediaskiado.com címre, vagy hívja a 30 576 6204-es telefonszámot.