Köszöntjük az Imedias Kiadó könyvesboltjában

A magyarországi németek történetéhez, hagyományaihoz kapcsolódó igényes és megbízható, egyben olvasmányos könyveink között válogathat itt, valamint a Balatonnal kapcsolatos klasszikus, ma már nehezen hozzáférhető könyveket vásárolhat.

A megrendelt könyveket a Magyar Posta, vagy a FOXPOST csomagautomaták útján tudjuk elküldeni Önnek. 

A Posta esetében egy könyvet fel tudunk adni ajánlott levélben (850-Ft, előre utalással vagy bankkártyával), de kettőt vagy többet már csak csomagban (1700-Ft). Az utánvét 2400- Ft. Több kötet esetén a feladás díjának egy részét átvállaljuk (a honlap ezt automatikusan számítja).

A FOXPOST esetében gyakorlatilag példányszámtól függetlenül változatlanok a feladási díjak (előre fizetéssel 900- Ft, utánvéttel 1100- Ft). Az automatákban 3 napig őrzik meg a csomagokat, utánvét esetében pedig csak bankkártyával tud fizetni.    

Ha olyan fizetési vagy szállítási módot szeretne, amely a felajánlott lehetőségek között nem szerepel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot emailen (info@imediaskiado.com) vagy telefonon (30 576 6204). Intézmények számára természetesen biztosítani szoktuk az utólagos átutalásos rendelést.